Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Hoofdklasse A | FC Rijnvogels scoort historisch doelpunt

Afgelopen zaterdag stond een derby op het programma in de Hoofdklasse A. FC Rijnvogels thuis op sportpark De Kooltuin tegen Ter Leede VR2.

Een echte derby waar de fouten zich opstapelden, de kansen voor beide teams niet op één hand te tellen waren en er werd gesmeten met de krachten. Het weerzien tussen de vele bekenden over en weer maakten veel passie en strijd los bij beide teams die natuurlijk niet voor elkaar onder willen doen.

In de eerste twee wedstrijden verloor FC Rijnvogels van RVVH (0-3) en Ijzendijk (1-0). En in het derde duel werd eindelijk gescoord en het doelpunt kwam op naam van Loraine Kuijt. De gelijkmaker van Ter Leede VR2 viel na rust en kwam op naam van Anne-Sophie Bakker. Genoeg kansen voor beide teams om er meer van te maken, maar een beslissing viel er uiteindelijk niet. Bekijk hieronder de beelden van het boeiende schouwspel van afgelopen zaterdagavond!

Video: FC Rijnvogels (Adrie Wolvers)
Foto: FC Rijnvogels

Het bericht Hoofdklasse A | FC Rijnvogels scoort historisch doelpunt verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *