Video | Kheira Hamraoui en haar kanonskogel

De 27-jarige Kheira Hamraoui is een teamgenoot van Shanice van de Sanden bij Olympique Lyonnais. In de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Bordeaux schoot ze de bal van zo’n 35 meter hard het doel in.

Hamraoui speelde vier seizoenen lang voor Paris Saint-Germain en maakte in 2016/17 de overstap naar Olympique Lyonnais. Voor PSG begon ze haar carriere voor Saint-Étienne. Met Lyonnais won ze afgelopen seizoen de Franse competitie, de beker en de Champions League finale van PSG.

Ooit scoorde Clarence Seedorf (Real Madrid) op deze manier:

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Video | Kheira Hamraoui en haar kanonskogel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!