Champions League | Ajax nu al klaar in Europa

Het is Ajax niet gelukt om het verblijf in de Champions League te verlengen. Nadat het vorige week op eigen veld met 1-0 van Brescia, ging het in Italië met 2-0 onderuit. De Amsterdammers leken aan één treffer genoeg te hebben in Brescia, maar die viel niet. Halverwege de eerste helft namen de gastvrouwen de leiding. Lang stevende het duel af op een verlengen maar met nog zeven minuten op de klok verdubbelde de blauwhemden de score: 2-0. Een echt slotoffensief van Ajax bleef uit waardoor het Europese avontuur strandt bij de laatste 32.

Alle uitslagen vind je hier.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Champions League | Ajax nu al klaar in Europa verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!