Livestream | Brøndby IF vs Lillestrøm SK (UWCL)

Kijk vanaf 18.00 uur live naar de UEFA Women’s Champions League wedstrijd tussen Brøndby IF vs Lillestrøm SK. LSK is de ex-club van aanvoerster Sherida Spitse die nu uitkomt voor FC Twente. De heenwedstrijd eindigde in een 0-0.

Brøndby IF speelde al drie keer in de halve finale en deed dat vooral als niet ‘grote’ voetbalnatie voor het laatst in 2015. In 2003/04 stond het Zweedse Umea IK in de weg, in 2006/07 was Arsenal te sterk en in 2014/15 was het Duitse FFC Frankfurt een maat te groot. Het bijzonder is dat de winnaar van de wedstrijden tegen Brøndby IF altijd de Champions League wist te winnen.

Het bericht Livestream | Brøndby IF vs Lillestrøm SK (UWCL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!