Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Livestream | FC Barcelona vs Avaldsnes (UWCL)

Kijk vanaf 18.30 uur live naar de UEFA Women’s Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona vs Avaldsnes. De heenwedstrijd werd al met 0-4 door ‘Barca’ gewonnen mede door een doelpunt van Lieke Martens.

Avaldsnes IL is pas voor de twee keer actief in de Champions League. In het seizoen 2016/17 maakte ze haar debuut en werd eerste in de kwalificatie toernooi. In ronde 32 werd het gekoppeld aan Lyonnais: 2-10!

In 2012/13 waren de Catalanen voor het eerst actief in de UWCL, na de groepsfase werd men door Arsenal uitgeschakeld. De beste prestatie tot nu toe is de halve finale in 2016/17. Het werd uitgeschakeld door Paris Saint-Germain met o.a. Loes Geurts, het werd 1-5. In de achtste finale schakelde FC Barcelona over twee wedstrijden FC Twente nog uit. Mocht de stream niet werken, klik dan hier.

Het bericht Livestream | FC Barcelona vs Avaldsnes (UWCL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *