Livestream | FC Barcelona vs Avaldsnes (UWCL)

Kijk vanaf 18.30 uur live naar de UEFA Women’s Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona vs Avaldsnes. De heenwedstrijd werd al met 0-4 door ‘Barca’ gewonnen mede door een doelpunt van Lieke Martens.

Avaldsnes IL is pas voor de twee keer actief in de Champions League. In het seizoen 2016/17 maakte ze haar debuut en werd eerste in de kwalificatie toernooi. In ronde 32 werd het gekoppeld aan Lyonnais: 2-10!

In 2012/13 waren de Catalanen voor het eerst actief in de UWCL, na de groepsfase werd men door Arsenal uitgeschakeld. De beste prestatie tot nu toe is de halve finale in 2016/17. Het werd uitgeschakeld door Paris Saint-Germain met o.a. Loes Geurts, het werd 1-5. In de achtste finale schakelde FC Barcelona over twee wedstrijden FC Twente nog uit. Mocht de stream niet werken, klik dan hier.

Het bericht Livestream | FC Barcelona vs Avaldsnes (UWCL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!