Livestream | Zvezda 2005 Perm vs Montpellier (UWCL)

Kijk vanaf 18.00 uur live naar de UEFA Women’s Champions League wedstrijd tussen Zvezda 2005 Perm en Montpellier. Voor de Franse club speelt Oranje international Anouk Dekker, de thuiswedstrijd werd met 0-1 verloren.

Zvezda Perm bereikten bij hun eerste deelname als eerste Russische club de halve finale. De beste prestatie van Montpellier was in het seizoen 2009/10, ze haalde toen de kwartfinale waarin het verloor van Umea IK. Mocht deze stream niet werken, klik dan hier.

Het bericht Livestream | Zvezda 2005 Perm vs Montpellier (UWCL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!