Primeur | vv Glimmen zet vrouwen en meidenafdeling in het zonnetje

Voetbalvereniging Glimmen bestaat dit jaar 50 jaar. De vereniging organiseert naast het jubileum in november tal van andere leuke evenementen dit seizoen.

Om het vrouwenvoetbal te vieren en te promoten biedt het bestuur toegangskaarten aan voor de vrouwen WK kwalificatie wedstrijd Nederland tegen Noorwegen in de Euroborg. Bijna honderd Glimmen vrouwen en meiden zijn op de uitnodiging in gegaan en gaan naar de wedstrijd op dinsdag 24 oktober. Glimmen is de club voor meiden en vrouwenvoetbal en zij nemen een belangrijke plek in bij de vereniging.

De Glimmen VR1 spelen op zaterdag in de vierde klasse J en staan na drie speelronde met zes punten op een derde plaats.

Foto en tekst: Glimmen

Het bericht Primeur | vv Glimmen zet vrouwen en meidenafdeling in het zonnetje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!