Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

UWCL | Martens scoort weer, monsterscores voor topploegen

De Champions League returnavond leverde een aantal verrassende uitslagen op. Zo won Wolfsburg met maar liefst 12-2 van Atletico Madrid. Wellicht het mooiste affiche van deze ronde: Bayern München – Chelsea werd beslist in het voordeel van de Duitsers. Het won met 2-1 maar dat was niet genoeg voor het team van Jill Roord na de 1-0 nederlaag in Londen vorige week.

Ook Olympique Lyon, wat het zonder de geblesseerde Shanice van de Sanden moest doen, haalde flink uit. Medin Konyn werd met een 9-0 nederlaag terug naar huis gestuurd. Ook Anouk Dekker zit komende week in de pot als er geloot gaat worden: Montpellier won met 0-2 bij Zvezda en dat was precies voldoende om het 0-1 verlies van vorige week weg te poetsen. Kim Dolstra met haar Ijslande Stjarnan wist in de uitwedstrijd met 0-4 te winnen bij Rossiyanka.

Aanstaande vrijdagmiddag zal rond 13.30 uur de loting beginnen voor de achtste en kwartfinales van de Champions League.

Op donderdagavond staan nog twee wedstrijden op het programma. Manchester City (Tessel Middag) neemt het in Engeland op tegen St. Pölten, de heenwedstrijd werd met 0-3 gewonnen. En de twee en laatste wedstrijd gaat tussen het Schotse Glasgow City tegen BIIK-Kazygurt, het uit team won vorige week thuis al met 3-0.

Hieronder het overzicht van de teams die vrijdagmiddag in de loting mee doen:

 • Stjarnan (Kim Dolstra)
 • VfL Wolfsburg
 • Sparta Praag
 • LSK Kvinner
 • Montpellier (Anouk Dekker)
 • FC Linköping
 • FC Barcelona (Lieke Martens)
 • Olympique Lyonnais (Shanice van de Sanden)
 • Slavia Praag
 • Gintra
 • Chelsea
 • FC Rosengård
 • Fiorentina
 • Brescia

Het bericht UWCL | Martens scoort weer, monsterscores voor topploegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *