Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Inschrijvingen FlowSports U18 team voor Dallas International Girls Cup 2018 geopend

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat FlowSports een U18 team afvaardigt naar de Dallas International Girls Cup 2018 (DIGC 2018). Een maatschappelijk project van FlowSports waarbij voetballende meisjes de mogelijkheid krijgen om als een echte profvoetbalster deel te nemen aan dit hoog aangeschreven toernooi. Tevens bestaat de kans dat zij een scholarship verdienen en de mogelijkheid krijgen om in de (nabije) toekomst te studeren en te voetballen in Amerika.

DIGC 2018 vindt plaats van 28 maart tot en met 1 april 2018. Op dit toernooi zijn vele internationale clubs actief, zoals Arsenal en Chelsea. Enkel op uitnodiging kan een team hieraan deelnemen.

FlowSports is op zoek naar 14 enthousiaste voetbalsters tussen de 15 en 18 jaar, die ervan dromen om te voetballen in Amerika en willen deelnemen aan dit toernooi.

Lijkt jou het te gek om een van deze 14 speelsters te zijn? Stuur dan een e-mail naar toernooi@flowsports.nl om meer informatie te ontvangen. Vermeld daarin je voor- en achternaam, geboortedatum, voetbalclub, team en je positie.

Voor meer informatie over het toernooi ga je naar www.dallasinternationalgirlscup.org.

Het bericht Inschrijvingen FlowSports U18 team voor Dallas International Girls Cup 2018 geopend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *