Zaalvoetbal | Verzwakt Bristol speelt gelijk tegen RKAVV (hoofdklasse)

De VR1 moesten het woensdag doen zonder Corina Luijks en Britney Brouwers. Daarvoor in de plaats was het debuut van Elise Willemsen te noteren. De thuisploeg dacht na een vroege voorsprong van 2-0 de buit simpel binnen te halen. Maar onnodige balverlies en het niet volledig omschakelen resulteerde dat de dames snel tegen een 3-3 stand aankeek.

De thuisploeg was te slordig voor het doel waardoor het niet vroegtijdig het duel op slot kon gooien. Nadat het toch minimaal de voorsprong behield vocht RKAVV zich terug tot een 5-6 voorsprong. In de laatste minuut schoot Ashely de Bie de gelijkmaker binnen. Pijnlijk puntverlies wat zeer onnodig was. De dames lopen dus alweer vroeg achter de feiten aan.

Foto: Jack van der Hulst

Het bericht Zaalvoetbal | Verzwakt Bristol speelt gelijk tegen RKAVV (hoofdklasse) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!