Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Over de grens | Spaanse kraker met Martens en Vreugdenhil

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde voor op de komende wedstrijden die door onze landgenoten in het buitenland worden gespeeld. Dankzij deze exclusieve voorbeschouwing van vrouwenvoetbalnieuws.nl lees je alles over de krakers van iedere speelronde en de huidige stand van zaken in de competities.

Lieke Martens speelt op zaterdagmiddag met haar FC Barcelona de thuiswedstrijd tegen Valencia. Ja, het Valencia van keepster Jennifer Vreugdenhil. De aftrap in het Ciutat Esportiva Joan Gamper is om 16.00 uur en mocht er een livestream beschikbaar zijn, dan vind je die uiteraard hier op onze site.

Zweden

Nog zonder Sheila van den Bulk speelt Djurgården de thuiswedstrijd tegen Vittsjö. De aftrap in het Olympia stadion is om 15.00 uur.

Noorwegen

Ook Marije Brummel is op zondag pas actief met haar Sandviken. Ze begint haar thuiswedstrijd tegen Grand Bodø om 12.00 uur.

Duitsland

FFC Frankfurt (Jackie Groenen) speelt net als alle Nederlandse speelsters op zondag. Groenen begint om 11.00 uur aan de thuiswedstrijd tegen MSV Duisburg. Bij de bezoeksters staan Pia Rijsdijk en Eshly Bakker op de loonlijst.

Om 13.00 uur is de aftrap tussen met Lineth Beerensteyn, Jacintha Weimar en Jill Roord (FC Bayern München) tegen sc Sand.

In de Bundesliga 2 Noord begint om 14.00 uur de uitwedstrijd van FC Bayern München VR2 met Claudia van den Heiligenberg. De tegenpartij is Sindelfingen dat vier punten minder heeft dan Bayern.

In de Zuid variant van de Bundesliga 2 begint om 11.00 uur de thuiswedstrijd van Borussia Mönchengladbach tegen USV Jena VR2.
Hopelijk met Kelly Simons, Kelsey Geraedts en Liv Aerts in de basis bij de thuisclub.

Lysanne van der Wal en keepster Nienke Olthof spelen ook een thuiswedstrijd maar dan tegen sv Meppen. De aftrap hier is pas in de middag om 14.00 uur.

Frankrijk

Hopelijk weer met Shanice van de Sanden in de wedstrijd selectie bij Olympique Lyonnais dat zondag uit speelt. Ze gaan richting Soyaux en de aftrap is om 16.30 uur.

Anouk Dekker speelt een thuiswedstrijd met Montpellier. De aftrap tegen Guingamp is om 14.00 uur.

Het bericht Over de grens | Spaanse kraker met Martens en Vreugdenhil verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.