Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Samenwerking | Danique Kerkdijk wordt ambassadeur Expresso Fashion

De eerder bekend gemaakte samenwerking tussen FlowSports en Expresso wordt verder uitgebouwd met de persoonlijke samenwerking van Expresso en Danique Kerkdijk. De 21-jarige verdediger van Oranje en Bristol City wordt ambassadeur van het Nederlandse kledingmerk.

Kerkdijk: “Ik vind het super dat ik mij mag verbinden aan een merk als Expresso en dat we onze passie voor fashion op deze manier kunnen delen.”

De samenwerking gaat verder dan sponsoring van kleding. Danique gaat achter de schermen meekijken bij de ontwikkeling van nieuwe kledinglijnen en ook richting de buitenwereld zal het partnership geactiveerd worden.

Kerkdijk heeft een bovengemiddelde interesse in fashion en specialiseert zich niet voor niets via haar studie daarin.

Esther van Eijk, formule manager Expresso: “Danique is een ambitieuze, veelbelovende dame die ondanks haar nog best jonge leeftijd al goed weet wat ze wil en uitdagingen niet uit de weg gaat. Ze past heel goed bij Expresso’s slogan: what separates the women from the girls. Wij geven haar de ruimte om de wereld van mode beter te leren kennen. En zij geeft ons de kans om ons op een speelse manier breed te presenteren.”

FlowSports feliciteert Danique en Expresso Fashion met dit mooie sponsorship.

Foto en tekst: Flowsports

Het bericht Samenwerking | Danique Kerkdijk wordt ambassadeur Expresso Fashion verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.