Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Verslag | RVVH onderuit tegen Odysseus ’19 (0-2)

Puntloos kwamen de vrouwen van Odysseus’91 naar Ridderkerk. Na negentig minuten verlieten de Utrechters de randstad met drie punten op zak. RVVH bleef gedesillusioneerd achter. De komende tijd zullen de Hercules dames uit een ander vaatje moeten tappen willen ze de aansluiting houden met de top van de hoofdklasse.

Al snel na de aftrap bleken de vrouwen van Odysseus’91 een tegenstander om rekening mee te houden. Terwijl de Ridderkerkse dames nog druk bezig waren hun organisatie op te zetten kregen de Utrechters al de eerste kans. De snelle spitsen van Odysseus’91 bleken een ware plaag voor de Ridderkerkse defensie. RVVH startte op het oog één op één achter in. Hierdoor stonden de verdedigers op scherp met alle gevaren van dien. Het was echter uit een vrije trap dat Odysseus in de negentiende minuut de 0-1 scoorde.

RVVH kreeg de wedstrijd niet onder controle. Uit een corner kwam de 0-2 op het scorebord. Na rust trok Odysseus zich wat meer terug op eigen helft en vertraagde het spel waar mogelijk. Dat gaf RVVH de mogelijkheid gevaarlijker te worden echter zonder resultaat. Ook het ware slotoffensief van RVVH mocht niet baten.

Tekst en foto: Jan Pott

Het bericht Verslag | RVVH onderuit tegen Odysseus ’19 (0-2) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *