Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nabeschouwing | Het zondagvoetbal in ’t kort

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde na op de gespeelde wedstrijden in het zondagvoetbal. Dankzij deze exclusieve nabeschouwing van vrouwenvoetbalnieuws.nl lees je alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden.

Hoofdklasse A

De enige met een 100% score is sc ’t Zand dat zondagmiddag de lastige uitwedstrijd van FC Gelre wist te winnen. Ook de ‘concurrenten’ voor de titel, Bavel en svo Fortuna ’54, wisten elkaar netjes in evenwicht te houden. Eldenia kruipt weer een beetje dichtbij door de 0-3 winst op Nuenen. Buitenveldert VR2 pakt haar eerste punt door met 3-3 gelijk te spelen tegen sv Venray. Rigterbleek doet het goed als promovendi en pakte de volle buit mee bij Prinses Irene. De Trekvogels en sc Woezik hielden elkaar in het zadel door met 1-1 gelijk te spelen.

1e klasse C

De machine uit Maarssen begint aardig te draaien want afgelopen zondag werd weer met grote cijfers gewonnen. Dit keer werd uit bij Alcmaria Victrix met 1-11 afgesloten. Het deelt wel de koppositie met SDO dat met 6-0 van De Zweef wist te winnen. De Blokkers met één wedstrijd meer en ook negen punten wist verrassend genoeg Victoria Boys met 7-1 naar huis te sturen. FC Berghuizen kwam weer wat in vorm en wist weer te winnen, dit keer van Hoogland. Kolping Boys hield een punt over aan de reis naar Amsterdam, het werd 1-1 tegen de VR3 van Buitenveldert. En Witkampers hield het aardig gesloten thuis en won van VDZ.

1e klasse D

Nooit Gedacht blijft ook na dit weekend de koploper want het won de uitwedstrijd bij Schijf. Amstenrade had het heel lastig tegen Bekkerveld maar wist met 0-1 de punten mee te nemen. Nijnsel/TVE Reclame ging met 3-2 onderuit bij Someren, Baronie thuis tegen OVV ’67 werd 1-1 en tussen Venlosche Boys tegen Eldenia VR2 werd ook gelijk (2-2) gespeeld. DVC ’26 wist één keer te scoren tegen DSE maar dat was niet voldoende, het werd 3-1 voor het team uit Etten-Leur.

Foto: Dennis Simonis

Het bericht Nabeschouwing | Het zondagvoetbal in ’t kort verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.