Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje | Oefenwedstrijd tegen Oostenrijk via livestream

OnsOranje zendt donderdag in samenwerking met Veronica de oefeninterland van de Oranjeleeuwinnen tegen Oostenrijk online live uit. De wedstrijd is zowel te zien op OnsOranje.nl/live als op Veronicatv.nl.

Het oefenduel begint om 20.30 uur, de uitzending start kort daarvoor, rond 20.25 uur. Vanaf 23.20 uur is op tv een samenvatting te zien bij Veronica.

Eerder deze week werd bekend dat de kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden exclusief te zien zijn bij Veronica, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven. Vooruitlopend op de allereerste live wedstrijd bij Veronica, op dinsdag 24 oktober, is Oostenrijk – Nederland dus nu al online live en op tv als samenvatting te zien.

WK-kwalificatieduel

De eerste WK-kwalificatiewedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Noorwegen is op dinsdag 24 oktober live te volgen bij de zender waar ook de Champions League, KNVB Beker en Jupiler League zijn te zien. Na de eerste plaats op het EK vrouwenvoetbal van afgelopen zomer in eigen land, is het WK over twee jaar het eerstvolgende grote toernooi voor de Oranjevrouwen. Aan dit WK nemen in totaal 24 landen deel, waarbij thuisland Frankrijk al automatisch is geplaatst.

Voor de overige Europese landen zijn er acht startplaatsen te vergeven. Nederland zit voor het kwalificatietoernooi in Groep 3 samen met Noorwegen, Ierland, Slowakije en Noord-Ierland. De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Noorwegen wordt gespeeld in een reeds lang uitverkocht Noordlease Stadion in Groningen.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Oranje | Oefenwedstrijd tegen Oostenrijk via livestream verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *