Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Beerse Boys | Veel meisjes bij de PSV-clinic

Op woensdag 18 oktober hebben veel meisjes genoten tijdens de clinic die de voetbalsters van het eredivisieteam van PSV op sportpark De Klep hielden. De clinic werd op de Klep georganiseerd omdat Beerse Boys Club van de Maand oktober is bij PSV in het kader van de PSV Foundation.

Maar liefst zo’n 50 meiden waren om 18.00 uur aanwezig en leefden zich uit tijdens de opdrachten die hen door de vrouwen van PSV gegeven werden en leerden daar ook nog eens veel van. Een zeer geslaagde happening dus, waarvoor wij PSV namens de meiden heel hartelijk dank zeggen.

Het bericht Beerse Boys | Veel meisjes bij de PSV-clinic verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *