Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje | Kelly Zeeman niet inzetbaar tegen Noorwegen

Bondscoach Wiegman kan aanstaande dinsdag tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen niet beschikken over Kelly Zeeman. De Ajax-speelster raakte tijdens het oefenduel Oostenrijk tegen Nederland (donderdag 19 oktober jl.) geblesseerd aan haar enkel. Zeeman heeft het trainingskamp van Oranje verlaten. Er wordt geen vervanger opgeroepen voor de geblesseerde Zeeman.

Keeper Angela Christ heeft zich weer gemeld in het Oranje-kamp. De sluitpost van PSV was herstellende van een armblessure en daardoor niet inzetbaar tegen Oostenrijk, maar is weer voldoende fit voor de komende wedstrijd.

Dinsdag 24 oktober om 19.00 uur begint voor Oranje de WK-kwalificatiereeks met de wedstrijd tegen Noorwegen. In het uitverkochte stadion van FC Groningen wordt om 19.00 uur afgetrapt.

Het bericht Oranje | Kelly Zeeman niet inzetbaar tegen Noorwegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oranje | Kelly Zeeman niet inzetbaar tegen Noorwegen

Bondscoach Wiegman kan aanstaande dinsdag tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen niet beschikken over Kelly Zeeman. De Ajax-speelster raakte tijdens het oefenduel Oostenrijk tegen Nederland (donderdag 19 oktober jl.) geblesseerd aan haar enkel. Zeeman heeft het trainingskamp van Oranje verlaten. Er wordt geen vervanger opgeroepen voor de geblesseerde Zeeman.

Keeper Angela Christ heeft zich weer gemeld in het Oranje-kamp. De sluitpost van PSV was herstellende van een armblessure en daardoor niet inzetbaar tegen Oostenrijk, maar is weer voldoende fit voor de komende wedstrijd.

Dinsdag 24 oktober om 19.00 uur begint voor Oranje de WK-kwalificatiereeks met de wedstrijd tegen Noorwegen. In het uitverkochte stadion van FC Groningen wordt om 19.00 uur afgetrapt.

Het bericht Oranje | Kelly Zeeman niet inzetbaar tegen Noorwegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *