Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Onder 21 | RVVH opent tegen BVV Barendrecht

Aanstaande dinsdag 24 oktober 20:00 uur trappen de speelsters van RVVH af tegen BVV Barendrecht onder 21.

Het beloofd een spannende strijd te worden tussen twee regiogenoten die altijd op het scherpst van de snede strijden om de lokale eer. Voor de, veelal jonge, meiden van RVVH een kans om te laten zien wat zij waard zijn op een hoog niveau. De standaardteams en reserveteams van zowel RVVH als BVV spelen in de landelijke competities. De speelsters die dinsdagavond aantreden zijn over het algemeen beloften die in de onder 21 competitie wedstrijdritme kunnen opdoen.

Tekst en foto: Jan Pott Fotografie

Het bericht Onder 21 | RVVH opent tegen BVV Barendrecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onder 21 | RVVH opent tegen BVV Barendrecht

Aanstaande dinsdag 24 oktober 20:00 uur trappen de speelsters van RVVH af tegen BVV Barendrecht onder 21.

Het beloofd een spannende strijd te worden tussen twee regiogenoten die altijd op het scherpst van de snede strijden om de lokale eer. Voor de, veelal jonge, meiden van RVVH een kans om te laten zien wat zij waard zijn op een hoog niveau. De standaardteams en reserveteams van zowel RVVH als BVV spelen in de landelijke competities. De speelsters die dinsdagavond aantreden zijn over het algemeen beloften die in de onder 21 competitie wedstrijdritme kunnen opdoen.

Tekst en foto: Jan Pott Fotografie

Het bericht Onder 21 | RVVH opent tegen BVV Barendrecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.