Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eredivisie | Marieke Ubachs: “Ik heb het zo naar mijn zin bij Ajax.”

Ajax keepster Marieke Ubachs (links op de foto) heeft haar contract verlengd tot het einde van dit seizoen. De Limburgse had een contract voor 6 maanden, omdat ze aan het begin van dit seizoen twijfels had over haar verdere loopbaan. ,,Maar nu heb ik het zo naar m’n zin bij Ajax, ik wil graag blijven”, aldus de 24-jarige op Ajax.nl.

En daarom wordt haar contract verlengd tot deze zomer. ,,Wij zijn erg blij met Marieke”, weet trainer Binno Nihom. Bij aanvang van dit seizoen kampte Ajax met keepersproblemen, na de schorsing van Eli Sarasola. ,,Marieke heeft ons uit de brand geholpen en zij heeft uitgevogeld of ze verder wilde.” Zo was het dus een win-win situatie voor beiden.

Nihom is ook te spreken over haar kwaliteiten. ,,Ze heeft laten zien dat ze het niveau nog steeds aankan.” Ook keeperstrainer Kees Kalk spreekt Ubachs toe. ,,Ik ben blij dat je er bent!”

Tot slot is Ubachs zelf aan het woord. Haar twijfels zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en ze is vastberaden dit seizoen bij Ajax te blijven. ,,Ajax is goed voor me en ik ben enorm blij met de kans die ik gekregen heb.”

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Eredivisie | Marieke Ubachs: “Ik heb het zo naar mijn zin bij Ajax.” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *