2e klasse B | Berkel VR2 wint kunst- en vliegwerk van DSVP

Na bijna 2 maanden winterstop ging gisteren eindelijk de 2e helft van het seizoen van start en stond gelijk de derby tegen DSVP op het programma. Beide ploegen kennen elkaar goed en de wedstrijd gaf hetzelfde beeld te zien als de heenwedstrijd in Pijnacker. DSVP probeerde het spel te maken en Berkel liet dat toe of moest dat toelaten en verdedigde compact, loerend op een counter. Beide teams kregen grote kansen maar het was aan beide doelvrouwen te danken dat het bij rust nog 0-0 stond.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld maar nu werd er wel gescoord. Berkel opende de score na een snelle aanval over rechts. Tara de Boe gaf een prachtige voorzet die door Liza Claessen koel werd ingekopt. Even had Berkel de overhand maar DSVP kwam terug door een klein slippertje in de verdediging. DSVP had in de gaten dat er meer in zat en ging vol voor de 3 punten.

Berkel hield met veel kunst- en vliegwerk en stug verdedigen stand onder andere door een paar prachtige reddingen van Jennifer Gittling. En zoals vaker viel het doelpunt aan de andere kant. Sandra Welles veroverde de bal op het middenveld en gaf een mooie steekbal op Tara. Die aarzelde geen moment en schoot de 2-1 prachtig in de touwen. DSVP probeerde nog van alles maar Berkel gaf de 2-1 overwinning niet meer weg. Met deze overwinning slaat Berkel de aanval van DSVP op een middenmootpositie af en staat het op een mooie 5e plek op de ranglijst.

Het bericht 2e klasse B | Berkel VR2 wint kunst- en vliegwerk van DSVP verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!