Duitsland | Simons, Aerts en Van den Heiligenberg scoren in de Bundesliga 2

In de Zuidelijke Bundesliga twee van Duitsland staan de VR2 van FC Bayern München (amateurs) op de eerste plaats. Ook na dit weekeinde want door de uitwedstrijd tegen TSV Schott Mainz met 0-6 te winnen verstevigd het de koppositie. Naast Kristin Kögel (3x), Selina Cerci, Anja Pfluger scoorde ook de Nederlandse Claudia van den Heiligenberg. De enige echte concurrent voor de titel, promotie is niet mogelijk, zijn de VR2 van 1899 Hoffenheim VR2. Ze wonnen de thuiswedstrijd met 3-0 van FSC Hessen Wetzlar.

FC Bayern München VR2 en 1899 Hoffenheim VR2 hebben tot nu toe uit elf speelronde respectievelijk 27 en 25 punten verzameld.

Noord

Borussia Mönchengladbach speelde zondagmiddag in het ‘Tönnies Arena’ tegen FSC Gütersloh 2009. Met een ruststand van 0-3 had iedereen gehoopt op een nog grotere score echter werd het maar 1-4. Voor rust scoorde Kelly Simons en Liv Aerts. Het 3e doelpunt kwam op naam van Julia Koj en het was voor de verdedigster haar eerste op het hoogste niveau. Melanie Ott scoort nog namens het thuisspelend team maar drie minuten later knalt Jule Dallmann de 1-4 erin. Ook BMG heeft een concurrent voor de titel, echt de VR2 van Turbine Potsdam kunnen niet promoveren maar uiteraard wel een feestje bouwen. Ze wonnen de thuiswedstrijd van SV Henstedt-Ulzburg met 5-2.

BMG en Turbine Potsdam VR2 hebben nu ieder 27 punten uit elf wedstrijden.

Het bericht Duitsland | Simons, Aerts en Van den Heiligenberg scoren in de Bundesliga 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!