Frankrijk | Van de Sanden en Dekker zonder te spelen door de kwartfinales (video)

Zonder de nog geblesseerde Anouk Dekker had Montpellier het heel moeilijk tegen Olympique Marseille. In de 48e minuut scoorde de Zweedse international Sofia Jakobsson de 0-1. Het was verder niet overtuigend en Marseille komt in de 70e minuut langszij via Nora Coton-Pelagie. Na de reguliere speeltijd stond het nog steeds gelijk en de penalty serie werd beter benut door Montpellier (4-5).

Olympique Lyonnais speelde thuis in de beker tegen Toulouse FC, het werd met een ruststand van 4-0 uiteindelijk 11-0. De ‘grote’ sterren van Lyon kregen rust behalve Eugénie le Sommer, ze scoorde een hattrick. En ze is daarmee de all-time club topscorer, ze passeert daarmee de Zweedse international Lotta Schelin. De overige doelpunten werden gemaakt door Kheira Hamraoui (2x), Camille Abily (2x), Griedge Mbock, Delphine Cascarino, Morgan Brian en Emelyne Laurent.

Het bericht Frankrijk | Van de Sanden en Dekker zonder te spelen door de kwartfinales (video) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!