Video | Spaanse Erika Vázquez weet wel raad met een vrije trap

In de wedstrijd tussen Athletic Club Bilbao tegen regerend landskampioen Atletico Madrid werd onderstaande vrije trap genomen. Erika Vázquez van Athletic bracht daarmee haar team op gelijke hoogte tegen ‘Atleti’. Atletico Madrid was via Ludmila Da Silva op een snelle voorsprong gekomen, een kwartier voor rust knalde Esther Gonzalez de 0-2 erin. Na rust vocht Athletic terug via Nekane Díez Tapia en Vázquez terug.

Het bericht Video | Spaanse Erika Vázquez weet wel raad met een vrije trap verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!