Duitsland | Nienke Olthof en Lysanne van der Wal uitgeschakeld in de DFB-Pokal

Op zondagmiddag stond één inhaalwedstrijd in de DFB-Pokal op het programma. De wedstrijd tussen BV Cloppenburg – met keepster Nienke Olthof en Lysanne van der Wal in de basis – tegen VfL Wolfsburg ging verloren. De landskampioen en bekerhouder won met 0-5 door doelpunten van Alexandra Popp (2x), Lara Dickenmann, Sara Björk Gunnarsdóttir en Ella Masar McLeod.

Op woensdagavond 14 maart 2018 worden alle vier de kwartfinales van de DFB-Pokal gespeeld. FFC Frankfurt met Jackie Groenen speelt thuis tegen Turbine Potsdam. FC Bayern München met naar alle waarschijnlijkheid Lineth Beerensteyn en Jill Roord op bezoek bij FC Saarbrücken.

Het volledige programma:

Thuis Uit
SGS Essen SC Freiburg
1. FC Saarbrücken FC Bayern München *
VfL Wolfsburg SC Sand
1. FFC Frankfurt * Turbine Potsdam

 

De finale van de DFB-Pokal is op 19 mein (15.00 uur) in het FC Köln ‘Rhein-Energie’ stadion.In het stadion is plaats voor 50.000 toeschouwers tijdens competitiewedstrijden, voor internationale wedstrijden mogen er 46.134 mensen naar binnen. Je tickets kun je alvast hier bestellen.

Het bericht Duitsland | Nienke Olthof en Lysanne van der Wal uitgeschakeld in de DFB-Pokal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!