Eredivisie | Samenvatting Ajax – Excelsior Barendrecht (2-0)

Afgelopen vrijdagavond heeft Ajax in een winters decor de thuiswedstrijd tegen Excelsior Barendrecht met 2-0 gewonnen. Linda Bakker scoorde in de 9e minuut en vlak na rust tilde Marjolijn van den Bighelaar de thuisploeg naar 2-0.

Met onder andere Marieke Ubachs – net als in de met 2-0-gewonnen uitwedstrijd tegen Excelsior Barendrecht – op doel en Linda Bakker op het middenveld, had coach Benno Nihom enkele wijzigingen doorgevoerd. Voor Vita van der Linden en Soraya Verhoeve, beiden recent fit na lange blessures, waren basisplaatsen ingeruimd. Lees hier meer.

Het bericht Eredivisie | Samenvatting Ajax – Excelsior Barendrecht (2-0) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!