Frankrijk | Dekker en Van de Sanden ontlopen elkaar in de kwartfinales

De loting voor de kwartfinales van de ‘Coupe de France’ werd maandagmiddag gehouden op het hoofdkantoor van de voetbalbond. Toeval of niet, geen van de hoogstspelende teams treffen elkaar. Dus ook Shanice van de Sanden en Anouk Dekker ontlopen elkaar en meer kans op Nederlands succes. Afgelopen weekend werden twee wedstrijden afgelast, ze moeten voor het weekend van 14/15 april gespeeld zijn.

Het volledige kwartfinale programma:

Thuis Uit
Stade de Reims (D2) of Arras FCF (D2) Olympique Lyonnais (D1)
Stade Brestois (D2) Montpellier HSC (D1)
AS Saint-Etienne (D2) PSG (D1) of Rodez AF (D1)
Le Havre AC (R1) ASJ Soyaux (D1)

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Frankrijk | Dekker en Van de Sanden ontlopen elkaar in de kwartfinales verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!