Eredivisie | ADO Den Haag sportief en stijlvol aangekleed

Met ingang van de tweede seizoenshelft zullen de speelsters van ADO Den Haag in presentatiepakken rondlopen van Expresso Fashion. Hiermee gaat een langgekoesterde wens om de vrouwen ook rondom wedstrijden professioneel aan te kleden in vervulling. De samenwerking tussen Expresso Fashion en ADO Den Haag is afgesloten voor een periode van tweeënhalf seizoen en zal geleidelijk worden uitgebreid. Zo is er afgesproken volgend seizoen ook de staf rondom ADO Den Haag te kleden en zal er periodiek worden bekeken of er elementen van het presentatie-pak kunnen worden vervangen.

Expresso is een damesmodemerk dat alle collecties in eigen huis ontwerpt, waardoor een duidelijk onderscheidend handschrift zichtbaar is. Elegante en draagbare mode voor een volwassen vrouw is het uitgangspunt. Het merk streeft naar het steeds verder verduurzamen van de productieketen, onder andere in samenwerking met Fair Wear Foundation.  De Expresso collecties zijn verkrijgbaar in 30 Expresso Stores, 700 verkooppunten, 21 shop-in-shops en 3 Expresso webshops in Nederland, België en Duitsland. Met de OranjeLeeuwinnen had het bedrijf al ervaring opgedaan in het aankleden van voetbalteams.

Lees hier verder.

Het bericht Eredivisie | ADO Den Haag sportief en stijlvol aangekleed verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!