Talentontwikkeling | schaduwteam Jong ADO Den Haag wint van Racing Genk

In de tweede wedstrijd van de Topssports Europa League heeft het schaduwteam van Jong ADO Den Haag Vrouwen duidelijk haar kampioensambities getoond. Op het winderig Sportpark Polanen van sc Monster maakten de jonge Haagse talenten met een 6-1 overwinning duidelijk dat zij in korte tijd een enorme progressie hebben geboekt.

Tegenstander Racing Genk werd vooraf zeker niet onderschat. In de voorronde van deze competitie werd tegen hen in de slotfase van de uitwedstrijd een zeker lijkende 1-2 voorsprong uit handen gegeven, waardoor de Belgische gastvrouwen er alsnog met een 3-2 overwinning vandoor gingen. De wedstrijd van zondag was derhalve een mooie gelegenheid om dat recht te zetten en de gemaakte progressie te tonen. Lees hier meer.

Tekst en foto: ADO Den Haag website

Het bericht Talentontwikkeling | schaduwteam Jong ADO Den Haag wint van Racing Genk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!