Toernooi | Sterk bezet 1e Optima Akemann Girls Cup bij BVV Barendrecht

BVV Barendrecht organiseert voor het eerst een toernooi voor selectie teams meisjes onder 19 en meisjes onder 17 op zaterdag 16 juni 2018. Al jaren trekken talentvolle speelsters naar Barendrecht om “hoger” te gaan spelen. Nu er ook een eredivisieteam Excelsior Barendrecht ontstaan is , wordt de jeugdopleiding van Barendrecht steeds belangrijker en zullen nog meer meisjes richting Barendrecht gaan.

Voor de leeftijdsgroep meisjes onder 17 , maar vooral meisjes onder 19 zijn er weinig kwalitatieve toernooien. BVV Barendrecht heeft besloten zelf een toernooi op te zetten. Onze ambitie is om binnen drie jaar een jaarlijks internationaal hoogstaand toernooi te organiseren.

De organisatoren van de 1e Optima Akemann Girls Cup zijn erin geslaagd – vijf maanden voor de start – een sterk deelnemers veld samengesteld te hebben bij de MO19 en MO17 categorieën. Op zaterdag 16 juni komen toonaangevende hoofdklasse teams uit diverse districten naar sportpark de Bongerd in Barendrecht voor een onderlinge krachtmeting.

De deelnemende teams

Meisjes onder 17: Barendrecht (West II), SC ‘t Zand Tilburg (Zuid I), DSS Haarlem (West I), SC ‘t Gooi Hilversum (West I), OJC Rosmalen (Zuid I) en Delta Sports 95 Houten (West I).

Meisjes onder 19: Barendrecht (West II), SC ‘t Zand Tilburg (Zuid I), Be Quick 28 Zwolle (Oost), SC ‘t Gooi Hilversum (West I), Hoogland (West I) en VDZ Arnhem (Oost).

Wie dus de top van het Nederlandse meisjesvoetbal wil ontmoeten dient op 16 juni in Barendrecht te zijn.

Het bericht Toernooi | Sterk bezet 1e Optima Akemann Girls Cup bij BVV Barendrecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!