Vacature | Groen Geel VR1 (Noord) zoekt trainer-coach

Met ingang van seizoen 2018/2019 zoekt Groen Geel VR1 een nieuwe trainer-coach. VR1 komt op dit moment uit in de 2e klasse D (zaterdagvoetbal) en speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark Corpus den Hoorn te Groningen. Na een stormachtige start van de vrouwenafdeling met kampioenschappen in 2013, 2014 en 2015, heeft GV Groen Geel inmiddels 5 vrouwenteams waarvan het 1e elftal als selectie functioneert.

De club bestaat voornamelijk uit (ex) studenten en starters tussen 20 en 35 jaar en heeft gezelligheid en sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Van de toekomstige trainer verwachten we naast 2 trainingsavonden en coaching op zaterdag, ook om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de vrouwenafdeling. Een aanstelling per direct is eventueel bespreekbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur: bestuur@groen-geel.nl.

Het bericht Vacature | Groen Geel VR1 (Noord) zoekt trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!