1e klasse C | Samenvatting De Blokkers – vv Maarssen (1-1)

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd uit de 1e klasse C tussen De Blokkers en vv Maarssen (1-1). Voor de overige uitslagen en het tussenklassement kijk je hier.

Maarssen heeft opnieuw averij opgelopen in de strijd om het kampioenschap. Uit tegen de Blokkers werd teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld. Daar waar de vorige puntendeling tegen Berghuizen nog te billijken viel omdat er niet meer in zat, daar verdiende vandaag maar één ploeg de overwinning en dat was Maarssen. Maar dan moeten de kansen wel afgemaakt worden.

Na de simpele overwinning van vorige week op Alcmaria Victrix, moest Maarssen vandaag afreizen naar Blokker voor de uitwedstrijd tegen de nummer 3 op de ranglijst, De Blokkers. Uit de ziekenboeg viel goed en slecht nieuws te melden. Het goede nieuws was dat Sarina Pua na 3 maanden afwezigheid weer bij de selectie zat. Omdat ze pas 1x had meegetraind begon ze wel op de bank. Het slechte nieuws was dat Sharona Abels op het laatste moment moest afhaken vanwege ziekte. Ook voor keepster Lisanne Colijn kwam de wedstrijd te vroeg. Lees hier verder.

Het bericht 1e klasse C | Samenvatting De Blokkers – vv Maarssen (1-1) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!