Engeland | Dominique Bruinenberg treft Manchester City in de kwartfinales FA Cup

Op zondag 18 maart staan de vier kwartfinales van de SSE FA Cup gepland. Arsenal – met het bekende Oranje kwartet – mag weer thuis spelen en ontvangen Charlton Athletic, Everton met het duo Worm/Munsterman spelen uit tegen Durham FC. De topper in de kwartfinales is eigenlijk wel Liverpool FC thuis tegen Chelsea.

Voor Dominique Bruinenberg en haar teamgenoten bij Sunderland een mooie wedstrijd, ze spelen thuis tegen de Cup houder. Manchester City, nog zonder Tessel Middag, schakelde in de vorige ronde nog haar tegenstander uit de finale van 2016/17 uit.

Het volledige programma:

Thuis Uit
Sunderland AFC * Manchester City *
Liverpool FC Chelsea FC
Arsenal * Charlton Athletic
Durham FC Everton FC *

Het bericht Engeland | Dominique Bruinenberg treft Manchester City in de kwartfinales FA Cup verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!