Livestream | 2e oefeninterland Oranje tegen Finland (zaalvoetbal)

Na acht jaar speelden de Oranjevrouwen voor het eerst een zaalvoetbalinterland. Zondag was het voor de vele debutanten ondanks het 1-3 (0-0) verlies tegen Finland dan ook een bijzondere ervaring. “Als het Wilhelmus gespeeld wordt is dat zo’n mooi moment, kippenvel. Supertof om mee te maken”, aldus Oranjedoelpuntenmaker Jessie Prijs.

In een goed gevulde sportcentrum Drachten speelde het nieuwe Nederlands zaalvoetbalteam haar eerste oefeninterland. In Drachten nam Finland een 0-2 voorsprong via Daniela Tjeder en Sini Luermaa. Oranje kwam terug via Jessie Prijs maar het werd uiteindelijk 1-3 via Elina Setälä.

En vanavond om 20.00 uur is de 2e interland tegen Finland in Sportcentrum Leek. De wedstrijd is live te volgen via:

Bekijk hier de wedstrijdfoto’s van Tibbesma Fotografie:

Het bericht Livestream | 2e oefeninterland Oranje tegen Finland (zaalvoetbal) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!