Nieuws | Alcmaria Victrix pakt 2ee overwinning van het seizoen

Dat het een zwaar seizoen zou worden was al duidelijk na een aantal weken maar de werklust en inzet daar in tegen blijven week na week zichtbaar op de velden. De thuiswedstrijd tegen middenmoter Hoogland was er een om van te smullen. De strijd op het veld was voor de neutrale toeschouwer mooi om te zien.

Het is Alcmaria Victrix dat de 1-0 scoort via Lara De Decker in de eerste helft. Door sterk te verdedigen ook dus in staat om de nul te houden tot de rust. Na de rust ging Hoogland in de aanval en zette druk op elke positie maar daar door kwamen er ook ruimtes vrij. Het is de onnavolgbare Bo Verhagen die de 2-0 scoorde met een droge knal in de bovenhoek. Hoogland was niet geïmponeerd en zette nog meer druk en de strijd werd door het massale publiek gadegelagen. Het is door een eigen fout van Alcmaria Victrix dat Hoogland de welbekende aansluitingstreffer scoort.

De laatste kwartier was het buigen of barsten. Hoogland gooide alles in de strijd en Alcmaria Victrix kreeg een aantal hachelijke momenten voor de goal. De 100% kansen voor Hoogland gingen er nu niet in. Aan de andere kant waren het ook kansen voor Alcmaria Victrix om de voorsprong uit te bouwen. Toen de goed leidende scheidsrechter af floot was er ongeloof bij Hoogland en grote blijdschap bij Alcmaria Victrix te melden. Het harde werken werd beloond en daar smachtte dit team zeker naar.

Tekst en foto: Alcamaria Victrix

Het bericht Nieuws | Alcmaria Victrix pakt 2ee overwinning van het seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!