Nieuws | PSV ontspannen richting de voorbereiding play-offs

PSV is de wedstrijdvrije week gestart met een intensief uitstapje bij Out of the Boks in Valkenswaard. Onder leiding van Susan Janssen heeft de selectie een bokstraining gevolgd waarbij een aantal combinatietechnieken zijn geleerd.

De speelesters gingen in tweetallen fanatiek aan de slag. Buiten het boksen kreeg het team ook lichamelijke oefeningen als planking, push-ups en sit-ups. Een goede start van de voorbereiding op de play-offs in de kampioenspoule. PSV Vrouwen hervat op vrijdag 16 maart de play-offs waarvan het wedstrijdprogramma nog niet bekend is.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Nieuws | PSV ontspannen richting de voorbereiding play-offs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!