Nieuws | Tomas Toma: “Het niveauverschil tussen de clubs is kleiner geworden.”

De Eredivisie kent sinds vorig seizoen een zogenoemd play-offs systeem. Na anderhalf competitie (18 speelrondes), waarbij alle teams 3 keer tegen elkaar hebben gespeeld, wordt de balans opgemaakt. Gast-schrijver Tomas Toma analyseert.

De bovenste 5 teams gaan in de zogeheten ‘kampioenspoule’ de strijd aan om het kampioenschap. De onderste 4 spelen in poule B om de eer en de, voor nu nog mogelijke, hoogste klassering. Lees hier meer.

Het bericht Nieuws | Tomas Toma: “Het niveauverschil tussen de clubs is kleiner geworden.” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!