Oranje | Van den Goorbergh vervangt Snoeijs

Katja Snoeijs (VV Alkmaar) verlaat vandaag het trainingskamp van de Oranjevrouwen in Portugal om terug te keren naar Nederland.

De aanvaller heeft last van knieklachten. Bondscoach Sarina Wiegman heeft Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente) opgeroepen als vervanger. De 20-jarige middenvelder zit voor de eerste keer bij de selectie van de OranjeLeeuwinnen.

Het Nederlands vrouwenelftal speelt vanmiddag om 15.40 uur lokale tijd (16.40 uur Nederlandse tijd) tegen Japan. Op 2 maart spelen de Oranjevrouwen tegen EK-finalist Denemarken en op 5 maart staat IJsland – Nederland op het programma. De finale wordt gespeeld op woensdag 7 maart. De wedstrijden worden live uitgezonden op FOX Sports.

De selectie:

Sari van Veenendaal (Arsenal), Jennifer Vreugdenhil (Valencia), Lize Kop (Ajax), Lineth Beerensteyn (Bayern München), Merel van Dongen (Ajax), Sheila van den Bulk (Djurgarden), Kika van Es (FC Twente), Esmee de Graaf (PEC Zwolle), Stefanie van der Gragt (Ajax), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Ellen Jansen (FC Twente), Renate Jansen (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (Bristol City), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Barcelona), Liza van der Most (Ajax), Jill Roord (Bayern München), Shanice van de Sanden (Olympique Lyon), Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente), Sherida Spitse (Vålerenga), Siri Worm (Everton) en Kelly Zeeman (Ajax).

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Oranje | Van den Goorbergh vervangt Snoeijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!