Video | Samenvatting Japan – Nederland (2-6)

De OranjeLeeuwinnen zijn de Algarve Cup voortvarend begonnen. In Portugal werd het maar liefst 2-6 tegen Japan, dat op het WK van 2015 nog de finale haalde en met veel andere speelsters een nieuwe aan het opbouwen is.

Door een aantal blessuregevallen kende de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman geen ideale aanloop naar de Algarve Cup. Vivianne Miedema en Anouk Dekker waren wegens blessures al niet geselecteerd en daar kwam afgelopen weekend ook Daniëlle van de Donk bij. Op de dag van de wedstrijd verliet ook Katja Snoeijs het Nederlandse kamp. Lees hier meer.

Het bericht Video | Samenvatting Japan – Nederland (2-6) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!