Duitsland | Jones ontslagen wegens slechte resultaten

Steffi Jones is niet langer de bondscoach van Duitsland. De 45-jarige coach moet vertrekken wegens slechte resultaten. De 66-jarige Horst Hrubesch zal op interim-basis de taken van Jones overnemen. Het Duitse nationale elftal zullen zich onder zijn leiding voorbereiden op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Tsjechië en Slovenië.

Jones was sinds augustus 2016 de bondscoach van Duitsland. Eerder was ze assistent onder Silvia Neid. Onder leiding van de 45-jarige oud-international werd Duitsland afgelopen zomer bij het EK in Nederland al uitgeschakeld in de kwartfinales.

Na een evaluatiegesprek besloot de DFB om Jones nog een kans te geven; haar contract werd zelfs verlengd tot en met het WK 2019. Maar nu is ze dus alsnog ontslagen. Duitsland verloor afgelopen oktober de WK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland (2-3) en eindigde op de SheBelieves Cup in de Verenigde Staten als laatste na twee nederlagen en een gelijkspel.

Het bericht Duitsland | Jones ontslagen wegens slechte resultaten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!