Duitsland | Roord scoort er op los in beker, Groenen verliest

FC Bayern München heeft dinsdagavond de halve finale van de DFB-Pokal bereikt. Jill Roord scoorde maar liefst zes keer in de 0-15 overwinning. In de tweede minuut opende de 20-jarige middenveldster de score, waarna Nicole Rolser de marge verdubbelde.

Dankzij twee doelpunten van Roord, een treffer van Kristin Demann, een goal van Fridolina Rolfö en nog een doelpunt van Rolser bedroeg de ruststand al 0-7. Ook in het tweede bedrijf werd het net vaak gevonden. Roord scoorde nog drie keer en bracht daarmee haar persoonlijke doelpuntenproductie op zes. Ook Rolser en Mandy Islacker troffen doel.

Voor Jackie Groenen is het bekeravontuur ten einde. Haar 1. FFC Frankfurt ging met 0-2 onderuit tegen Turbine Potsdam. Johanna Elsig en Svenja Huth, die een verleden heeft bij de club uit Frankfurt, wisten te scoren.

Beeld: FC Bayern München – Twitter

Het bericht Duitsland | Roord scoort er op los in beker, Groenen verliest verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!