Engeland | Van de Donk en Miedema keren terug op trainingsveld

Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema hebben hun gezicht laten zien op het trainingsveld van Arsenal. Beide speelsters kampten eerder nog met een blessure. Arsenal bereidt zich momenteel voor op de finale van de Continental Tyres Cup tegen Manchester City op woensdagavond (20:00 uur).

Miedema ligt al langer uit de roulatie met klachten aan het scheenbeen, terwijl Van de Donk geblesseerd raakte in het duel tegen Everton. Beiden misten ze de Algarve Cup, maar maandag stonden de aanvalster en middenveldster weer op het veld.

Bekijk de beelden van de training hier.

Beeld: Arsenal – Twitter

Het bericht Engeland | Van de Donk en Miedema keren terug op trainingsveld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!