Voorbeschouwing | Achilles’29 wil eindelijk weer eens winnen van sc Heerenveen

Ruim een jaar na dato wil Achilles’29 weer eens winnen van sc Heerenveen. Dat zal vrijdagavond 13 april 2018 moeten gebeuren, in de kwartfinale van de KNVB Beker. De wedstrijd gaat om 19:30 uur van start.

Een kijkje in het verleden wijst de ploeg uit Friesland aan als favoriet. Van de zeven eerdere ontmoetingen werden er vijf gewonnen door de ploeg van trainer Roeland ten Berge. Achilles’29 won voor het laatste op 24 maart 2017: toen werd het maar liefst 5-0. De laatste clash, eind vorig jaar, eindigde in een 3-3 gelijkspel. Tiny Hoekstra redde toen een punt voor sc Heerenveen.

De vorm bij Achilles’29 is zeker aanwezig. Drie van de laatste vijf wedstrijden werden gewonnen. Met een 0-3 overwinning op ‘t Zand bereikte de ploeg van coach Marck Cieraad de kwartfinales van het bekertoernooi. Sc Heerenveen wist vv Alkmaar met 2-0 te verslaan om de volgende ronde van de KNVB Beker te bereiken.

Vrijdagavond staan de twee ploegen tegen elkaar met maar één doel: winnen, om zo de halve finale van het bekertoernooi te bereiken. De wedstrijd begint om 19:30 uur.

Tekst: Amber van Lieshout

Het bericht Voorbeschouwing | Achilles’29 wil eindelijk weer eens winnen van sc Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!