Nieuws | Van Lunteren: “Spanje en Engeland trekken me”

Desiree van Lunteren sluit niet uit dat ze Ajax binnenkort achter zich laat. De middenveldster werd afgelopen seizoen kampioen van Nederland, won de KNVB Beker en werd met de OranjeLeeuwinnen Europees kampioen. Ze denkt dat ze bij een andere club nog beter kan worden.

“Ik heb nog een jaar contract na dit seizoen bij Ajax, dus als ik wegga, moeten clubs voor me betalen. Natuurlijk heb ik ambitie. Ik merk dat ik bij Oranje echt beter word. Bij Ajax is het niveau toch anders. Misschien heb ik mijn plafond daar wel bereikt. Bij een andere club kan ik nog zeker beter worden, denk ik”, zo vertelt Van Lunteren in gesprek met FCUpdate.

Een avontuur in het buitenland is niet uitgesloten: “Spanje en Engeland zijn landen die me trekken. Het Engelse voetbal past qua stijl bij mij. En in Spanje schijnt altijd de zon. Een land zoals Zweden trekt me bijvoorbeeld dan weer echt niet. Daar ga je me nooit zien.”

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Nieuws | Van Lunteren: “Spanje en Engeland trekken me” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!