Oranje | Van Lunteren wacht nog altijd op eerste goal

Desiree van Lunteren scoort er bij Ajax op los, maar bij Oranje blijft het scoren uit. “Ik heb al een doelpunt gemaakt, tegen Noord-Ierland in 2013, maar omdat er zeven keer gewisseld werd, gold het niet meer als officiële (oefen)interland.”

Echt wachten op die eerste goal doet ze niet, zo geeft ze aan in gesprek met FCUpdate. “Maar als Cheyenne van den Goorbergh in haar eerste interland op de Algarve Cup scoort, denk ik wel: ‘Poh, daar wacht ik dan al zestig interlands op’. Maar het was een prachtgoal, mooi voor haar. Voor mij is het geen dingetje, het zou alleen leuk zijn als het nog een keertje komt”, aldus Van Lunteren.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Oranje | Van Lunteren wacht nog altijd op eerste goal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!