Voorbeschouwing | CTO Eindhoven treft na stunt tegen FC Twente beloften van Alkmaar

Van een enorme stunt was 10 maart zeker te spreken. CTO Eindhoven knikkerde FC Twente na penalty’s uit de KNVB Beker en bereikte daardoor de kwartfinale van het bekertoernooi. In die kwartfinale wachten de beloften van VV Alkmaar. De wedstrijd op het Sportpark van VV Alkmaar begint zaterdag 14 april om 17:30 uur.

De beloften van Alkmaar wisten de kwartfinale te bereiken door met 2-0 te winnen van Excelsior Barendrecht. Jong vv Alkmaar komt uit in de Topklasse en staat daar tiende. Het laatste duel werd winnend afgesloten: 4-0 tegen BVV Barendrecht. De kwartfinale in het bekertoernooi tussen Jong vv Alkmaar en CTO Eindhoven vindt plaats op Sportpark VV Alkmaar. De aftrap is om 17:30 uur.

Foto: Nienke van der Tak

 

Het bericht Voorbeschouwing | CTO Eindhoven treft na stunt tegen FC Twente beloften van Alkmaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!