Engeland | Arsenal bereikt finale FA Cup en treft Chelsea

Arsenal heeft de finale van de SSE Women’s FA Cup bereikt. The Gunners waren zondag met 1-2 te sterk voor Everton. Met Sari van Veenendaal en Dominique Janssen in de basis kwam Arsenal in de 25e minuut op voorsprong via Danielle Carter.

In de 66e minuut kreeg Everton, waar Siri Worm een basisplaats had, een penalty. Chloe Kelly wist Van Veenendaal vanaf elf meter te passeren: 1-1. Op jacht naar de winnende goal werd Vivianne Miedema gebracht. De spits kwam een aantal keer dichtbij, maar het was Louise Quinn die uiteindelijk de bevrijdende 1-2 maakte.

In de finale van de FA Cup is Chelsea de tegenstander. The Blues wisten zondag met 2-0 te winnen van Manchester City. Fran Kirby zette Chelsea al na vijf minuten op voorsprong tegen City, waar Tessel Middag op de bank bleef. Diezelfde Kirby zorgde in de 73e minuut voor de beslissing: 2-0. De finale vindt plaats op zaterdag 5 mei 2018. Wembley is het decor van de dag.

Foto: SSE Women’s FA Cup – Twitter

Het bericht Engeland | Arsenal bereikt finale FA Cup en treft Chelsea verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!