Frankrijk | Dekker en Van de Sanden bereiken halve finale Coupe de France

Anouk Dekker heeft met Montpellier de halve finale van de Coupe de France weten te bereiken. De verdedigster speelde negentig minuten mee in de 0-4 overwinning op Brest. Sofia Jakobsson opende vijf minuten voor rust de score, waarna Dekker in de 72e minuut de marge verdubbelde. Doelpunten van Stina Blackstenius en Clarisse Le Bihan bepaalden de eindstand op 0-4.

Ook Olympique Lyon bereikte de halve finale. De Franse topploeg won met maar liefst 0-11 van Arras. Shanice van de Sanden zat niet bij de wedstrijdselectie. Binnen tien minuten stond Lyon al met 0-3 voor door doelpunten van Ada Hegerberg (2) en Delphine Cascarino. Treffers van Kheira Hamraoui (2), Camille Abily, nogmaals Hegerberg, Selma Bacha, Eugénie Le Sommer en twee eigen doelpunten van Arras betekenden een 0-11 overwinning.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Frankrijk | Dekker en Van de Sanden bereiken halve finale Coupe de France verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!