Spanje | Van den Berg en Vreugdenhil gelijk, Martens helpt Barcelona met assist aan winst

Met Jennifer Vreugdenhil en Mandy van den Berg in de basis heeft Valencia zondag gelijkgespeeld tegen Espanyol. In het Ciutat Esportiva Dani Jarque bleef het 0-0. Valencia blijft daardoor steken op de zesde plaats in de Primera División. Voor Van den Berg was het duel de afsluiter van een mooie week, waarin ze haar contract verlengde.

FC Barcelona houdt nog zicht op de titel door een 0-2 overwinning op Real Betis. Lieke Martens stond in de basis en gaf na 57 minuten de assist op Toni Duggan: 0-1. Alexia Putellas zorgde voor een 0-2 eindstand. Het verschil met koploper Atletico Madrid is nog altijd maar één punt. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen in de Primera División.

Het bericht Spanje | Van den Berg en Vreugdenhil gelijk, Martens helpt Barcelona met assist aan winst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!