Toernooi | ‘Barcelona uitgenodigd voor Women’s International Champions Cup’

Manchester City, Paris Saint-Germain en North Carolina Courage zijn al drie bevestigde deelnemers van de Women’s International Champions Cup, de vrouwentak van de International Champions Cup.

Volgens Mundo Deportivo is FC Barcelona uitgenodigd om de vierde deelnemer te worden. Ook Chelsea en Bayern München zijn uitgenodigd en de organisatie wacht op een officiële bevestiging van één van de drie clubs.

Het probleem bij FC Barcelona is dat de club niet weet hoe het speelschema voor aankomend seizoen eruit ziet. De data van het begin en het einde van de competitie zullen verschillen vanwege het WK 2019.

De Women’s International Champions Cup vindt plaats tussen 27 en 29 juli en alle wedstrijden worden gespeeld in het Hard Rock Stadium in Miami, Florida.

Het bericht Toernooi | ‘Barcelona uitgenodigd voor Women’s International Champions Cup’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!