Video | Groenen vlogt voor ‘De Club van Vijf’

De NOS heeft een nieuw item met de OranjeLeeuwinnen uitegerold: ‘De Club van Vijf’ – een uniek inkijkje in het leven van vijf Oranje-speelsters. Kelly Zeeman, Stefanie van der Gragt, Jackie Groenen, Shanice van de Sanden en Dominique Janssen nemen je mee naar hun clubs en het nationale elftal. Iedere week komt er een nieuwe vlog online. Dit keer is het de beurt aan Groenen om een kijkje achter de schermen te geven tijdens de voorbereidingen op de afgelopen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland.

 

Beeld: NOS Sport – Youtube 

 

 

Het bericht Video | Groenen vlogt voor ‘De Club van Vijf’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!